Hotel Rixos Sungate 5* Ultra All Inclusive, Beldibi, zona Kemer

Site-ul hotelului: Rixos Sungate Hotel

Localizare

Hotel Rixos Sungate este situat pe plaja, in regiunea Beldibi din zona Kemer, la 25 de orasul Antalya si la 40 km de aeroportul Antalya. Este construit in 2005 pe o suprafata totala de 250000 mp. A fost achizitionat de curand (la inceputul lui 2009) de catre lantul hotelier Rixos.

Cazare

Hotelul dispune de 823 camere standard (38 mp) in total cu 134 camere connected, 8 camere pentru oameni cu dizabilitati fizice, 199 de camere pentru nefumatori, camere cu jacuzzi, apartamente junior, regale, terrace houses, family lake houses, deluxe villa and suites, precum si o presidential villa (ultima, la un pret exorbitant). Minibarul este gratuit.

Facilitati

Sunt 3 restaurante principale - Pino, Turkuaz si Veranda; 9 restaurante la Carte (1 contra cost, restul gratuite) - Aegean (specific turcesc si grecesc), Olivia (specific mediteranean), Cactus (specific mexican), Kebab house (specific turcesc), Mandarin (specific asiatic), Bonsai (specific japonez), Fantasy (specific continental), Mermaid (specific pescaresc), Suprem (specific continental, doar pentru turistii VIP Lake) si Mey Wine House (vinoteca). In jurul hotelului se afla 18 baruri ce servesc diferite bauturi alcoolice si racoritoare. Turistii au acces gratuit la baia turceasca (hamam), sauna, 2 sali de cinema, centrul fitness, camere cu aburi, WiFi. Doctorul, baby sitting, spalatoria si curatatoria, telefonul, centrul Spa si centrul de infrumusetare sunt contra cost. Exista chiar si o ambulanta a hotelului pentru cazuri de urgenta si o mica policlinica (contra cost).

Servicii

All in One concept. Mic dejun, mic dejun tarziu, snack bar, meniu pentru copii, pranz, cina, cina tarzie. Toate bauturile locale, alcoolice si racoritoare, suc natural de fructe, ceai, cafea, minibar in camera - bauturi racoritoare, apa plata, apa minerala si bere sunt incluse in concept. Bauturile alcoolice din import, room service-ul si vinurile sunt contra cost. Inghetata este contra cost. Hotelul Rixos Sungate are si un considerabil centru de conferinte.

Plaja

Plaja este lunga, cu nisip, privata; sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja gratuite.

Sporturi

Hotel Rixos Sungate are 16 piscine exterioare (pe 18000 mp), 2 piscine interioare incalzite (incusiv pentru copii), AquaPark cu 10 tobogane de apa, centru spa si fitness, 5 terenuri de tenis, teren de baschet, volei pe plaja, mini-fotbal, cinema, squash, tenis de masa, sporturi nautice nemotorizate sunt fara plata. Biliardul, bowling-ul, cursurile de scufundari (scuba diving), sala de jocuri electronice, internetul si sporturile nautice motorizate sunt cu plata.
Programe de divertisment in timpul zilei - sporturi asiatice si concursuri sportive. Exista un loc special amenajat pentru copii, Kids Kingdom, pe o suprafata mare (20000 mp) cu miniclub cu Aqua Park, mini restaurant, mini Zoo si diferite activitati dedicate copiilor.

Tarife la Sejur Turcia .

Fotografiile de mai jos au fost realizate in cursul vizitei noastre de documentare acolo, intr-o zi innorata de la sfarsitul lui septembrie 2008.