Hotel Venezia Palace De Luxe Resort Kundu 5* Ultra All Inclusive, zona Antalya

Tarife turism individual (fara transport) la hotel Venezia Palace ; 2017 Concept Venezia Palace ; 2017 Venezia Palace factsheet ; Tarife avion la Sejur Antalya .

Hotel Venezia Palace De Luxe Resort Kundu este situat la 20 km de aeroport si la 25 km de centrul orasului Antalya, pe plaja. Hotelul a fost construit in anul 2003, suprafata totala de 100000 mp. Hotelul este format din doua cladiri identice cu 5 etaje, San Marco - Santa Maria, si Castello Residence (situate mai aproape de mare), si trei vile de 2 etaje - Duplex Villas.
San Marco - Santa Maria:
- 419 camere standard (max. 2+1 pers., 25 mp, 6 dintre ele pentru persoanele cu handicap, 16 camere conectate, max. 4+2 pers, 50 mp);
- 40 camere family (camera de zi, dormitor cu usa, un balcon, max. 2+2 pers., 40 mp).
Castello Residence:
- 59 camere standard (camere standard, max. 2+1 pers., 30 mp).
Servicii Castello Residence: sosirea în hotel intampinata cu sampanie, ciocolata si fructe, servicii de curatenie de doua ori pe zi, lenjerie de pat în fiecare zi, halat de baie, papuci si prosoape de plaja in fiecare zi, se aduc fructe, nuci, reducere la vin rosu si alb 50%, ziare, spalatorie si calcatorie, loc separat pe plaja.
- 15 apartamente cu doua dormitoare (camera de zi, dormitor cu usa, o baie, max. 2+2 sau 3+1 pers., 45 mp).
Servicii Castello Residence: sosirea în hotel intampinata cu sampanie, ciocolata si fructe, servicii de curatenie de doua ori pe zi, lenjerie de pat în fiecare zi în halat de baie, papuci si prosoape de plaja in fiecare zi aduce o serie de fructe, nuci, rosu si vin alb; servicii de spalatorie si calcat, ziare, un loc separat pe plaja.
- 1 camera dubla apartament King (living, birou de lucru, bar, dormitor cu usa, o baie cu jacuzzi si dus, 2 balcoane, situat la etajul 4, max. 2 pers., 100 mp).
Servicii Castello Residence: serviciu Buttler, sosirea în hotel intampinata cu sampanie, ciocolata si fructe, servicii de curatenie de doua ori pe zi, lenjerie de pat în fiecare zi în halat de baie, papuci si prosoape de plaja in fiecare zi aduce o serie de fructe, nuci, rosu si alb vin, spalatorie si calcatorie, ziare, un loc separat pe plaja, serviciu de transfer de la aeroport la hotel si înapoi (în cazul în care se vor indica orarul si numarul de zbor).
Vile:
- Primul Etaj: camera de zi, bucatarie americana, dormitor, baie, WC; la al 2-lea etaj: 2 dormitoare cu usa, o baie cu jacuzzi, terasa, max. 6+2 pers, 130 mp.
Servicii Castello Residence: serviciu Buttler, sosirea în hotel intampinata cu sampanie, ciocolata si fructe, servicii de curatenie de doua ori pe zi, lenjerie de pat în fiecare zi în halat de baie, papuci si prosoape de plaja in fiecare zi aduce o serie de fructe, nuci, rosu si alb vin, spalatorie si calcatorie, ziare, un loc separat pe plaja, serviciu de transfer de la aeroport la hotel si înapoi (în cazul în care se vor indica orarul si numarul de zbor).

Numarul si tipul de camere la Santa Maria si San Marco sunt la fel, în stil venetian. Exista un turn cu o platforma de observare, care contine camere pentru luna de miere. Sistemul de ultra all inclusive este disponibil 24 de ore pe zi. Restaurantul are si o dieta speciala. Un numar mare de restaurante a la carte. Discoteca este deschisa pâna la 4 dimineata. 35 animatori, printre care dansatori profesionisti si actori. Spa center este de un nivel ridicat.

Camera:
* Baie
* Dus
* Uscator de par
* Aer conditionat centralizat
* TV
* Telefon
* Mini-bar (bauturi racoritoare reumplute zilnic, gratuit)
* Seif (în camera, gratuit)
* Pardoseala - mocheta
* Balcon (nu toate camerele)
* Servicii de curatenie si intretinere - zilnic
* Schimbarea lenjeriei - zilnic
* Schimbarea prosoapelor - în fiecare zi
* Room-service (contra cost)

Dotari si servicii:
* Restaurant principal
* 4 restaurante a la carte (international, italian, turcesc, brazilian, doar cu rezervare - gratis pentru copii 0-2,99 ani, in rest se plateste o taxa de rezervare si serviciu de 6 euro sau 8 dolari)
* 2 piscine exterioare (una semi-olimpica)
* Piscina interioara
* 2 tobogane cu apa
* Cabinetul medicului (contra cost)
* Coafor (contra cost)
* Spalatorie (contra cost)
* Curatenie (contra cost)
* Schimb valutar
* Închirieri masini
* Parcare
* Sala TV
* Wireless internet în lobby (contra cost)
* 5 sali de conferinta (45 - 1275 persoane).

Relaxare si sport:
Gratuit:
* Baie turceasca
* Sauna
* Jacuzzi
* Aerobic
* Aqua gym
* Program de animatie
* Disco
* Bauturi la discoteca (pâna la 02:30)
* Volei pe plaja
* Biliard
* Mini-fotbal
* Baschet
* Tenis de masa
* Squash
* Darts
* Tir cu arcul
* 4 terenuri de tenis cu acoperire acrilica, dure (zi)
* Închirieri de rachete de tenis si mingi
* Caiac
* Hidrobiciclete
Contra cost:
* Masaj
* Internet cafe si Wi-Fi in lobby
* Catamaran
* Diving
* Lectii de tenis
* Sporturi de apa motorizate

Pentru copii:
* Bufet pentru copii
* Piscina pentru copii
* Piscina interioara
* 2 tobogane cu apa
* Loc de joaca pentru copii
* Mini-club (4-12 ani)
* Babysitter (contra cost)

Plaja: Proprie, nisip. Umbrele, paturi si saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. Piscina: umbrele, paturi si saltele - gratuit. Un ponton cu saltele, platforma.
Site-ul hotelului: Venezia Palace De Luxe Resort Hotel Kundu .