Vila Select Predeal 3*

Tarife la Vila Select Predeal ; Statiuni Montane

Informatii Vila Select Predeal:  Situata în Predeal, în imediata apropiere a renumitelor pârtii de schi: Cocos si Clabucet. VILA SELECT*** este structurata pe 3 nivele cu o capacitate de cazare de 25 camere duble (50 locuri) astfel: 11 duble twin, 7 camere duble matrimoniale si 7 camere mansardate.

Camerele duble sunt dotate cu : baie proprie cu cabina de dus, hidromasaj, acces internet, TV color + cablu, frigobar, telefon, balcon, caldura si apa calda.Camerele de la mansard nu au balcoane.
Servicii masa:
in restaurantul propriu cu  bucatarie traditionala romaneasca, in sistem fisa cont.

Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti): 0-14 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar dar achita c/v micului dejun; peste 14 ani achita  50 lei/zi  si au asigurat pat suplimentar tipic Vilei Select compus din 2 saltele Relaxa.

Indicatii terapeutice:Afectiuni endocrine (hipertiroidia benigna), nevroza astenică,stări de surmenaj fizic si intellectual, stări de debilitate, surmenaj si convalescenta cu stare generală bună, tulburările de crestere la copii.

Nu sunt incluse: convorbirile telefonice si taxa de statiune se achita la receptie.
Alte informatii: Vila pune la dispozitia turistilor: restaurant cu specific romanesc si vanatoresc cu o capacitate de 60 de locuri, terase cu o capacitate de 40 de locuri, bar cu o capacitate de 12 locuri, sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri dotata cu: TV color, video, DVD, flipchart, ecran, retroproiector; parcare proprie cu o capacitate de 15 autoturisme. Este permis accesul cu animale de companie.