Vila Panoramic Eforie Nord 3*

Tarife la Vila Panoramic Eforie Nord ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel: Situat pe faleza, la 10 m de plaja. P+3. 15 camere de doua locuri.
Camerele dispun de balcon, au grup sanitar si dus propriu ultramodern. TV cablu, minifrigider si aer conditionat, incluse in pret.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, bonuri valorice, la restaurantul hotelului (terasa, splendida cu vedere la mare).
Tratament balnear: Optional, se trateaza: boli degenerative, inflamatorii, reumatismale, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, respiratorii si ginecologice, CRESTERE DEFICITARA LA COPII, rahitism, decalcifiere. Tratamentul se poate efectua in: SANATORIUL BALNEAR EFOSAN - CLINICA GRAND, Complexul balnear TRAIAN si Complexul balnear EUROPA. Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa, masaj si impachetari cu namol, kinetoterapie, bai galvanice.
Nu sunt incluse Ón pret: Taxa de intretinere a domeniului public si taxa hoteliera de 5% din tariful unei nopti de cazare indifferent de perioada sejurului (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-7 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copii 7-14 ani achita 50% din tariful unui loc de cazare in camera dubla si primesc pat suplimentar. In cazul in care nu se solicita pat suplimentar, se achita 25% din tariful unui loc. Copiii peste 14 ani achita integral valoarea unui loc de cazare. Un adult cu un copil se cazeaza in camera dubla, in regim de single. Regim single = 80% din tariful camerei.
Alte informatii: Pentru animale de companie se plateste 20 % din pretul unui loc de cazare, si trebuie sa aiba carnet de sanatate, cazare la etajele inferioare. Vila va functiona in perioada 01.05-30.09.