Vila Palas Slanic Moldova 2*

Tarife la Vila Palas Slanic Moldova ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii vila: Situata in apropiere de centrul statiunii. Vila complet renovata, 50 de locuri, 21 camere duble, 2 apartamente. Camerele duble sunt renovate, dispun de o dotare moderna, grup sanitar propriu, tv cablu, telefon, frigider. Apartament: 2 dormitoare, 2 bai, tv cablu, minibar, telefon, mobilier nou.
Servicii masa: se acorda īn restaurantul Palas, categoria 2 stele, īn sistem fisa cont.
Baza de tratament: in baza de tratament a statiunii Slanic Moldova; tratamentul include cura cu ape minerale, 2 proceduri balneo-fizioterapie/zi. Turistii trebuie sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de famile pe care sa fie inscris “Catre Sanatoriul Balnear Slanic Moldova” si cu adeverinta salariat/cupon. Indicatii terapeutice: Afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni ale cardiovasculare, endocrine. Pentru terapie respiratorie (tratament si transport in Sanatoriul Salina Tg Ocna - 18 Km) se va achita direct in statiune 23 RON/zi/pers.

Nu este inclus in pret: taxa de statiune se achita la receptie.

Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti): 0-7 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar; peste 7 ani vor achita 50% din tariful de cazare; Patul suplimentar 50 % din tariful de cazare.
Alte informatii: restaurant, īncalzire centrala proprie. Nu se accepta animale de companie.