Vila Ioana Slanic Moldova 3*

Tarife la Vila Ioana Slanic Moldova ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel:  Vila Ioana Slanic Moldova este situata la o altitudine de 550m, la poalele Muntelui Pufu.  Nou construita, dispune de: 18 cam duble: 6 cam cu pat matrimonial, 6 cam cu paturi separate, 6 cam cu paturi apropiate, 3 apartamente.
Camerele duble: dispun de: baie cu dus, telefon, frigider, Tv + satelit, uscator de par, incalzire centrala.

Servicii masa: Restaurant propriu, mesele - fisa cont client, bucatarie romaneasca si internationala.

Baza de tratament: in baza de tratament Venus, situata la aprox. 50 m, dotata cu instalatii de hidroterapie, electroterapie si, bineinteles cele 22 de izvoare de apa minerala. Se trateaza afectiuni cardiovasculare, ale aparatului respirator, reumatismale, boli de nutitie, renale, nevroze. Pentru tratament turistii asigurati vor prezenta bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de asigurari de la C.A.S.

Indicatii terapeutice: Afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare, afectiuni neurologice periferice, afectiuni posttraumatice, afectiuni asociate (reumatismale, cardiovasculare, endocrine etc.).
Nu sunt incluse in pret: taxa de statiune, convorbirile telefonice.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-8 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar; peste 8 ani 50% din c/v unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.
Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant propriu, mesele - fisa cont client, bucatarie romaneasca si internationala; seif pentru valori, bar de zi. Nu se accepta animale de companie. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare.