Vila Alexandra Poiana Brasov 3*

Tarife la Statiuni Montane

Informatii Vila Alexandra Poiana Brasov: Este amplasata in centrul statiunii Poiana Brasov, in imediata apropiere a hotelului Alpin.Vila dispune de: 25 camere dubla si 4 apartamente. Camerele duble sunt dotate cu: mobilier modern, tv cablu, minibar, balcon si baie cu grup sanitar si dus/cada. Apartamentele au in plus: un televizor, canapea extensibila, fotolii, masuta de ceai/cafea, acces dublu la baie, jacuzzi.

Servicii masa: se asigura in restaurantul propriu, micul dejun bufet, pranz si cina in bonuri valorice. Bonurile valorice sunt valaibile in cadrul restaurantului si a barului de zi

Nu sunt incluse: taxele locale: taxa salvamont 1 lei/zi/pers si taxa de statiune 10 lei/pers.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-7 ani gratuit la cazare si mic dejun fara pat suplimentar;copii cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani, gratuit la cazare fara pat suplimentar dar achita 20 lei/zi micul dejun. Patul suplimentar 60 lei/zi cu mic dejun inclus.

Alte servicii: Vila pune la dispozitia turistilor: restaurant cu o capacitate de 65 de locuri, bar, sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, garderoba pentru echipament sportiv, sauna, jacuzzi, parcare privata (in limita locurilor disponibile).