Hotel PGS Rose Residence Beach Kemer 5* All Inclusive Plus

Site-ul hotelului: Rose Residence Beach Hotel Kemer ; PGS Rose Residence Beach Hotel Kemer

Hotel PGS Rose Residence Beach Hotel Kemer este situat pe malul marii, la 1 km de centrul statiunii Kemer, la 45 km de Antalya, si la 55 km de aeroport.

Hotelul

A fost deschis in anul 2004. Hotelul are 2 corpuri ale cladirii principale si cladirile Garden, 345 camere standard, 7 apartamente pentru familii, un restaurant principal, 3 baruri, discoteca, sala de jocuri, salon TV, internet, magazine, schimb valutar, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile, motoscutere si biciclete. Exista 5 piscine: doua piscine exterioare cu o adancime de 140 cm, o piscina pentru copii si doua piscine acoperite. Sezlongurile, umbrelele, saltelele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Camerele

Toate camerele standard (17 – 26 mp) au: baie sau dus (uscator de par), toaleta, balcon, aer conditionat (individual sau centralizat), telefon, televizor, seif (contra cost), mocheta. Mini-barul este cu plata suplimentara. 345 camere de acest tip se gasesc in cladirea principala, si 9 in cladirea Garden. Apartamentele pentru familii (aproximativ 38 - 42 mp) au 2 dormitoare despartite printr-o usa; intr-unul este un pat dublu, in celalalt 2 paturi separate, dotari ca in camerele standard. Apartamentele de acest tip se gasesc in cladirea principala.

Activitati

Tenis de masa, volei pe plaja, sala de forta, sauna, baie de aburi, jacuzzi/cada. Biliardul, masajul, serviciile centrului de recuperare, sporturile acvatice pe plaja si serviciile centrului de inot subacvatic sunt cu plata suplimentara. Sunt cateva tobogane acvatice. Periodic se organizeaza activitati distractive. Centru de cosmetica si recuperare.

Pentru copii

Exista o piscina cu tobogane acvatice, mini-club, sala de jocuri, teren de jocuri. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii.

Tarife la Sejur Turcia .