Pensiunea Montana Slanic Moldova 3*

Tarife la Pensiunea Montana Slanic Moldova ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel:  Situata la 3 km de Slanic Moldova, statiune cunoscuta in lume pentru calitatile terapeutice ale celor peste 20 de izvoare de ape minerale, incadrata de muntii Nemira si raul Slanic, pensiunea Montana este locul ideal pentru petrecerea unor clipe de recreere si revitalizare. Geografic, pensiunea este amplasata pe drumul judetean Tg.Ocna-Slanic, la 10 km de Tg.Ocna, 20 de km de municipiul Onesti, 30 km de orasul Comanesti si 85 km de municipiul Bacau. Pensiunea are o capacitate de cazare de 60 de locuri in cele 14 camere cu pat dublu si 5 apartamente cu 2 si 3 camere.
Camerele duble: elegante, dotate cu televizoare color si bai proprii, ofera confortul si ambianta necesara unui sejur placut.

Servicii masa: Restaurant propriu , mesele - fisa cont client, bucatarie romaneasca si internationala. Restaurantul cu o capacitate de 50 locuri confera o ambianta selecta si discreta. Sunt propuse meniuri din bucataria traditionala romaneasca si internationala, satisfacand cele mai exigente gusturi. Majoritatea produselor din carne si lapte provin din gospodaria proprie.
Nu sunt incluse in pret: taxa de statiune, convorbirile telefonice.

Tratament balnear:  in baza de tratament  Venus, situata la aprox. 50 m, dotata cu instalatii de hidroterapie, electroterapie si, bineinteles cele 22 de izvoare de apa minerala. Se trateaza afectiuni cardiovasculare,  ale aparatului respirator, reumatismale, boli de nutitie, renale, nevroze. Pentru tratament turistii asigurati vor prezenta bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de asigurari de la C.A.S. Indicatii terapeutice: Afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare, afectiuni neurologice periferice, afectiuni posttraumatice, afectiuni asociate (reumatismale, cardiovasculare, endocrine etc.).
Alte informatii: Pensiunea Montana pune la dispozitia turistilor sala de conferinte cu o capacitate maxima de 60 de locuri. Acest spatiu se pliaza pe specificul diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte si diferite reuniuni. Posibilitatile de practicare a sportului, de intretinere a sanatatii si de agrement intregesc serviciile puse la dispozitie: piscina acoperita, sauna, masaj, tenis de masa, drumetii pe traseele turistice in vecinatate, biliard, acces internet wireless; Teren de tenis cu gazon artificial dotat cu nocturna. In incinta pensiunii sunt amenajate 25 de locuri de parcare. Pe timpul verii, turistii se pot relaxa in aer liber, pe terasa situata la etajul cladirii sau pe cea amenajata in vecinatatea apei, in mijlocul naturii (program 07-23).