Pensiunea Beverly Hills Baile Felix 3* superior

Tarife la Hotel Termal Baile Felix ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Pensiunea Beverly Hills Baile Felix este situata la intrarea in statiunea Baile Felix, dinspre Oradea, pe partea dreapta, la 3 minute de mers pe jos de zona renumitelor stranduri cu apa geotermala Apollo-Felix, la 500 m fata de acestea, dar si intr-o zona cu aer profund ozonat, la doar 150 m de padurea Parc Felix ce se afla in imediata apropiere.

Confortul pensiunii Beverly Hills Baile Felix ofera relaxare pe toata perioada sejurului, camerele fiind extrem de spatioase, generoase (la unele exista si balcon), toate dotate cu bai proprii, TV prin cablu, internet Wi-Fi gratuit, frigider, uscator de par, lenjerie dupa anotimp, set prosoape, perii de haine si pantofi, umerase, sapunuri de unica folosinta, etc.

Turistii pot beneficia gratuit de o bucatarie dotata si utilata cu aragaz si cuptor, cuptor cu microunde, sandwich maker, prajitor de paine, frigider-congelator, filtre de facut ceai si cafea, vesela si tacamuri, etc. Exista, de asemenea, o camera de zi comuna pe care o pot utiliza toti oaspetii si o terasa cu facilitati de gratar.

Se asigura parcarea masinilor in curte inchisa si spatii de joaca pentru copii, precum si jocuri de table, sah, remi, carti de joc, ziare si reviste, etc.

Pentru turistii ce vin fara masini proprii se asigura transportul de la gara-autogara, aeroport, spre pensiune si retur, gratuit ori contra cost in functie de perioada si durata sejurului.

La cerere, se pastreaza obiectele de valoare ale turistilor pe toata perioada sejurului si se expediaza eventualele obiecte uitate la plecare.
Tinerilor recent casatoriti li se ofera o reducere substantiala la o cazare de minim 7 nopti in oricare perioada a anului in care a avut loc casatoria (10%-20%, in functie de perioada).

Turistii beneficiaza de o reducere de 50% la taxa de acces la parcul acvatic President, precum si de o serie de reduceri la bazinele termale din zona.

La 5 minute de mers pe jos exista magazine alimentare si restaurante. In centrul statiunii Baile Felix, situat la 1,2 km, se poate ajunge usor, pe jos sau cu o bicicleta care se poate inchiria de la pensiune.

Se organizeaza excursii la Pestera Ursilor, Pestera Meziad, Pestera Scarisoara, Arieseni, Stana de Vale (Izvorul Minunilor), Padis, Cetatile Ponorului, Budapesta (Ungaria).

Folosirea aerului conditionat este optionala si se percep tarife suplimentare, respectiv 15 lei/zi - 25 lei/zi, in functie de perioada si durata sejurului.