Pantheon Deluxe Villas Santorini Imerovigli Grecia 5* Mic Dejun

Amplasament

Imerovigli. Este situat pe marginea unei stanci, la 2 km de capitala insulei, Thira, si la 8 km de cel mai frumos satuc de pe insula – Oia.

Hotelul

Este un complex cu 16 vile, receptie, restaurant cu terasa in aer liber, bar, salon internet, spalatorie, parcare auto, piscina. Se pun la dispozitie sezlonguri si umbrele fara plata la piscina. Categoria hotelului la nivel national - A.

Camerele

Vila tip studio – consta dintr-o camera spatioasa (35 mp) care include un spatiu de dormit si o zona separata de odihna cu o mini-bucatarie amplasata intr-o nisa, baie (foehn), toaleta, televizor, telefon, fax, frigider, balcon sau terasa. O mica gradina. Ferestrele dau spre mare si Caldera. Capacitatea vilei este de maxim 3 persoane adulte. Vile tip apartament – sunt vile cu doua etaje (40-60 mp), amplasate in apropierea piscinei principale. Vila include: un dormitor, camera de odihna, 2 camere de baie, o gradina mica, balcon sau terasa. Exista si vile prevazute cu piscina (este de preferat ca in aceste vile sa nu fie cazati copii sub 12 ani).

Activitati

Sala de forta, jacuzzi, baie turceasca – cu plata suplimentara.

Pentru copii

Exista o piscina. Serviciile de bona se platesc separat.

Masa

Se ofera mic dejun – bufet suedez.

Tarife la Sejur Santorini .