Oz Hotels Sui Resort Alanya 5* All Inclusive

Site-ul hotelului: Oz Sui Resort Hotel Alanya ; Oz Hotels Sui Resort Alanya factsheet 2016

Hotel Oz Sui Resort Alanya este situat in Okurcalar - Alanya, are o suprafata de 9000 mp, deschis in 2016 si se afla la o distanta de 108 km de centrul statiunii Antalya, 98 km de Aeroportul international Antalya, 30 km de Alanya si 20 km de Manavgat. 

Cazare: Hotelul dispune de 307 camere din care 280 camere standard )din care 4 sunt pentru persoane cu dizabilitati) si 27 camere family.
Camerele low cost/economy - Camerele low cost/eco au aceleasi facilitati ca si camerele standard, dar sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), si/sau au suprafete mai mici, si/sau nu au balcon si sunt echipate cu mini bar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare), TV prin satelit, conexiune la internet, telefon direct, aer conditionat, seif, parchet, baie cu WC si dus, oglinda pentru machiaj si uscator de par.
Camerele standard - camerele standard au o dimeniune de 25 mp si sunt echipate cu mini bar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare), TV prin satelit, conexiune la internet, telefon direct, aer conditionat, seif, parchet, baie cu WC si dus, oglinda pentru machiaj si uscator de par.
Camerele family - camerele familiale au o dimensiune de 45 mp, 2 dormitoare si sunt echipate cu mini bar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare), 2 TV prin satelit, conexiune la internet, telefon direct, aer conditionat, seif, parchet, 1 baie cu WC si dus, oglinda pentru machiaj si uscator de par, potrivite familiilor cu copii. 

Servicii: Restaurant principal - se pot servi mesele principale in sistem bufet deschis, bufet special pentru copii.
Baruri: Bar la piscina, Lobby Bar, Bar la plaja, Magic Disco, Snacks-uri si aperitive, Snack Restaurant, Patiserie.
Restaurante A la carte: Otoman cu specific turcesc si Seafood cu specific pescaresc - deschise 4 zile pe saptamana, cu rezervare prealabila (odata pe sejur saptamanal, gratuit). 

Facilitati: receptie, lobby,  room service 24 h (contra cost), Wi-Fi gratuit in lobby si camere, Centru Spa & Wellness - piscina interioara pentru adulti si pentru copii (cu o adancime de 35 cm) masaj, terapii si tratamente, baie turceasca, sauna, camera de relaxare, Centru Fitness, 3 sali de conferinta.
Contra cost: sporturile acvatice - parasailing, jet ski, banana, surf, lectiile de scufundari, masajul si terapiile in Centrul Spa, camera de jocuri, room service, telefon si fax, serviciul de spalatorie si curatatorie. 

Plaja si piscine: Hotelul dispune de plaja privata la 500 m distanta si ofera transfer pana la plaja cu shuttle gratuit, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, mic Aqua Park deschis intre orele 10.30 - 12.00 si 14.30 - 16.30. Piscina pentru copii exterioara este special amenajata pentru siguranta  celor mici si are o adancime de 35 cm. 

Sporturi si activitati: sporturi acvatice, gimnastica dimineata, volei pe plaja, darts, pilates, aqua gym, polo pe apa, step, diverse competitii si jocuri, spectacole, muzica live, amfiteatru - diverse spectacole, tenis de masa, mini club, loc de joaca.

Tarife la Sejur Turcia .

Standard room (mai jos):

Standard room pentru persoane cu dizabilitati (mai jos):

Family room (mai jos):