Marina View Deluxe Hotel Apartment Dubai 4* Mic Dejun ori Demipensiune

Site-ul hotelului: Marina View Deluxe Hotel Apartment Dubai ; Marina View Hotel factsheet 2014; Marina View Dubai location

Hotel Marina View Deluxe Dubai cu apartmente de lux este situat Ón portul de agrement din Dubai si are vedere la zona Dubai Marina si bulevardul Sheikh Zayed. La 5 minute de mers cu masina se afla plaja publica din zona Jumeirah si statia de metrou Dubai Marina, iar aeroportul se afla la aproximativ 15 km.

Camere: 171 Studio sau Deluxe complet echipate, 33 mp (2 pers.), cu vedere la piscina sau la Sheikh Zayed Road, 53 one-bedroom apartments (numite si executive suites) pt. 2+1 pers., 47 mp, cu vedere la oras sau la Dubai Marina si piscina, two-bedroom apartments (numite si executive deluxe suites) de 79 mp, cu vedere la oras. Camerele au conexiune internet, fier de calcat si masa de calcat, masina de spalat, chicineta, seif, paturi duble king size sau paturi separate (twin beds), TV satelit, camere de fumatori sau nefumatori, kettle de ceai/cafea, uscator de par in baie, .

Facilitati: parcare indoor privata, internet de mare viteza (contra cost), internet Wi-Fi, sauna si baie de aburi, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, centru spa si fitness, masaj (contra cost), shuttle service catre plaja si unele mall-uri (contra cost), restaurante.

Tarife la sejur Dubai .