Hotel Titanic Mardan Palace Antalya, Aksu Kundu Lara 5* Golden All Inclusive

Tarife individual la: Titanic Mardan Palace ; Tarife avion la Sejur Turcia .

Hotel Titanic Mardan Palace Antalya (ex Mardan Palace) este situat la 15 km de aeroportul Antalia, la 25 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii, in Kundu, chiar langa hotel Swandor Topkapi si hotel Asteria Kremlin. Construit in 3 ani si jumatate, deschis in 2009, preluat in 2019 de catre lantul hotelier Titanic, cu o suprafata totala de 180.000 mp, hotelul este alcatuit din 3 corpuri: Anatolian Wing, European Wing si Dolmabahce Wing si 44 Garden Suite cu 2 etaje. Are in total 543 camere si apartamente.

Titanic Mardan Palace este cel mai luxos hotel din Europa (daca se considera ca Anatolia face parte din acest spatiu), care aminteste de grandoarea hotelurilor din Las Vegas; a costat $1.4-1.65 miliarde si apartine miliardarului rus din Azerbaijan - Telman Ismailov. Numele hotelului este dat in onoarea tatalui sau. Hotelul este un exces de lux oriental in toate privintele si este inspirat din grandoarea otomana si a palatului modern Dolmabahce din Istanbul. Are 23.000 mp de marmura italiana, 10.000 mp de frunze suflate cu aur (in total in hotel sunt 2500 tone de aur) inclusiv in baile camerelor (care sunt comandate prin telecomanda), 500.000 cristale, vesela Hermes in valoare de 1.5 milioane euro, candelabre imense, cea mai mare piscina exterioara din zona Mediteranei, de 16.000 mp (a treia din lume) - unde o plimbare cu gondola sultanului de la un capat la altul ia 30 min., un centru SPA de 7500 mp cu o cascada la intrare care se opreste pentru a permite intrarea in centru atunci cand se foloseste cheia VIP si cu o camera cu zapada (Snow Paradise Cave) pentru racorire dupa sauna, o plaja pe care s-au adus 9000 tone de nisip fin alb din Egipt, 4 acvarii cu 5000 pesti din Mediterana, Pacific, Caraibe si Marea Rosie. La Swim Reef, vizitatorii vor putea sa inoate prin acest recif artificial de 900 mp cu o adancime de 1.4m si 3 mici zone adanci de 2.8m, unde vor fi instruiti inainte pentru snorkeling si inot alaturi de 2400-2500 pesti intr-un mediu controlat.

La petrecerea de 3 zile de inaugurare (mai 2009) au fost invitati Mariah Carey, Seal, Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton, Monica Bellucci si Tom Jones, precum si alti 600 invitati, intre care multe oficialitati (Nursultan Nazarbayev, presedintele Kazahstan-ului) si reprezentati ai presei internationale.

Toate camerele au sisteme multimedia interactive avansate, TV LCD si acces Internet wireless (inclusiv in toate zonele publice din hotel). Din 2010, hotelul beneficiaza de un imens teren de golf, acolo unde acum se intinde un teren imprejmuit de un gard aurit, care incepe tocmai de la IC Green Palace (adica de la podul unde se termina Lara si incepe Kundu) pana la Titanic Mardan Palace.

Anatolian Wing dispune de :

European Wing dispune de :

Dolmabahce Wing dispune de :

Camera

Dotari si servicii

Relaxare si sport:
Gratuit:

Contra cost:

Pentru copii

Plaja: proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Swimming Reef Sharks Cafe

Podul Da Vinci noaptea

Restaurantul Aquamarine

Anatolian Premium Room

Anatolian Superior Room

Anatolian Superior Room Bathroom

Dolmabahce Deluxe Suite

Dolmabahce Executive Suite

Dolmabahce Junior Suite

Grand Deluxe Duplex European

Grand Hamam Suite

Junior Suite European

European Premium Room

Royal Suite

VIP sauna

Snow Paradise Cave

Site-ul hotelului: Titanic Mardan Palace .