Hotel Limak Lara De Luxe Resort 5* Ultra All Inclusive

Site-ul hotelului: Limak Lara Hotel sau Limak Lara De Luxe Hotel

Localizare

Hotel Limak Lara este localizat la 10 km de aeroportul Antalya si la 12 km de centrul orasului Antalia.

Cazare

Hotelul dispune de un total de 446 camere in total: 323 camere standard (32 mp, 2+1 persoane), 92 camere family (65 mp, 2+2 persoane, doua camere separate cu usa glisanta intre ele), 11 suite cu jacuzzi (64 mp), suite cu jacuzzi (70 mp). Toate camerele au baie privata cu dus, cada, uscator de par, A/C, telefon direct, seif, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere reimprospatat in fiecare zi), TV prin satelit, TV cu plasma si balcon.

Facilitati

Zen - Restaurantul principal, restaurante A la Carte - La Cucina (Italian), Revan (Turcesc), Tandoori (Indian), Gringos (Mexican), Sandal (Pescaresc), Sushi Thai (Thailandez & Sushi), gustari langa piscine, baruri in complexul hotelier. Doctor, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, internet, coafor, rent a car, magazine, toate cu plata. NU exista snack bar pe plaja si NU exista scoala pentru scufundari. Servicii: Ultra All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic deju tarziu, pranz, gustarile de dupa-amiaza, inghetata in barul Likya dupa-amiaza, bufet tarziu, toate bauturile locale si anumite bauturi alcoolice si racoritoare importate; minibarul este aprovizionat zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere. Restaurantele a la Carte sunt cu rezervare in avans (restaurantele Poseidon si Sushida sunt cu taxa), room service. Bauturile de import speciale, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucurile din fructe proaspete sunt cu plata.

Servicii

All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari de dimineata si dupa amiaza, cina, gustari tarzii. Toate bauturile alcoolice si nealcoolice autohtone, restaurantele A la Carte - Italian, Turcesc si Indian. Toate bauturile imbuteliate locale si de import, sucuri proaspete de fructe, bauturile de lux sunt toate contra cost. De asemenea, restaurantele Mexican, Pescaresc si Thai & Sushi sunt contra cost.

Plaja

Hotelul are plaja privata cu nisip, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja, fara plata.

Sporturi

Piscina interioara si exterioara, piscine pentru adulti si copii, tobogane cu apa, baie turceasca, sauna, centru de fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, sporturi de apa nemotorizate. Masajul, centrul Spa, cursurile de tenis si echipamentul, nocturna pentru terenul de tenis, sporturile de apa motorizate, billiardul si bowlingul sunt contra cost. Program de animatie in timpul zilei si seara, mini club pentru copii cu echipe de animatori.

Tarife la Sejur Turcia .