Hotel Water Side Resort & Spa Antalya (Side) 5* Ultra All Inclusive

Tarife doar pentru cazare la Water Side Resort & Spa Hotel ; Tarife avion la sejur Turcia .

Hotel Water Side Resort & Spa este situat la 220 m de plaja, la 2 km de centul comercial de la Titreyengol, la 80 de km de centrul orasului Antalya si la 70 de km de aeroportul Antalya, in apropierea unui rau. Water Side Resort are 375 camere intr-o cladire de 7 etaje si s-a deschis in 2015.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia clientilor: piscine exterioare (una din ele cu 4 tobogane de apa), centru de echitatie, terenuri de fotbal, tenis, mese de biliard si plaja pentru volei. Pe langa acestea, hotelul ofera: sauna, sala fitness, centru de masaj, wi-fi pe tot teritoriul hotelului, internet cafe (contra cost), servicii Rent a bike si Rent a car, loc de joaca pentru copii, echipa de animatie, un restaurant principal, restaurante a la carte, baruri si cafenele. Prosoapele de plaja (cu garantie), sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Facilitati camere:

Hotelul are 323 camere standard dotate cu TV, minibar (reumplut gratuit cu apa si bauturi racoritoare), telefon, wi-fi, baie, uscator de par, aer conditionat si balcon. Camerele standard sunt land view (fara vedere la mare), side sea view (vedere laterala la mare) si sea view (vedere directa la mare). Sunt 52 family room, fie conectate fie duplex, si au 2 dormitoare.

Sport & Divertisment

Hotelul dispune de piscina exterioara, centru de echitatie, terenuri de fotbal si tenis, masa de biliard, echipa de animatie. Toate sporturile nautice sunt contra cost.

Drinks & Food

Hotelul este dotat cu un restaurant principal care serveste mancare cu specific turcesc si 3 restaurante a la carte care servesc mancare cu specific: Otoman, Italian si Pescaresc (gratuit) si un restaurant pentru copii. Pe langa acestea, hotelul are pool bar, snack bar si beach bar. Fresh juice la micul dejun este gratis.

Facilitati copii:

Hotelul dispune de piscine pentru copii, mini-club (4-12 ani), loc de joaca, cinema, restaurant al copiilor (la Kids' World), mini-disco in aer liber si echipa de animatie.

Site-ul hotelului: Water Side Resort & Spa Hotel .