Hotel Victoria Mamaia 3*

Tarife la Hotel Victoria Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Victoria Mamaia: Situat īn centrul statiunii, la 25 m de plaja. P+9. 320 de camere de doua locuri, renovat. Restaurante proprii: VICTORIA, cu specific romanesc si LOCANDA, cu specific italian, gradina de vara. Camere renovate cu ferestre din PVC cu geam termopan, pardoseala din gresie, mobilier nou, bai renovate si dotate cu instalatii si obiecte sanitare noi, tv cablu, minibar.

Camerele: renovate, dispun de: balcon, grup sanitar si dus (cadita) propriu, tv cablu,minibar
Servicii de masa: Se serveste in restaurantul hotelului, la varianta de masa aleasa, micul dejun - bufet suedez, dejunul si cina in sistem fisa cont ”a la carte“. Hotelul dispune de restaurant cu specific romānesc si international - VICTORIA si restaurant cu specific italian - LOCANDA - 120 locuri.
Nu sunt incluse īn pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-7 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si mic dejun gratuit; copiii 7-12 ani platesc 50% din valoarea micului dejun, fara pat suplimentar sau pentru pat suplimentar se achita 50% din tariful unui loc de cazare īn camera dubla cu mic dejun; copiii peste 12 ani achita tariful integral de adult.
Alte informatii: Nu se admit animale de companie. Hotelul mai dispune de: 2 lifturi, bar de zi, aer conditionat in restaurante si hol, sala de conferinte de 100 de locuri (aer conditionat, videoproiector, sonorizare, acces internet, flipchart), salon cosmetica si masaj (contra cost), coafor-frizerie (contra cost), gradina de vara. Hotel deschis tot timpul anului.