Hotel Venus Eforie Nord 2*

Tarife la Hotel Venus Eforie Nord ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Venus Eforie Nord: Situat la 30 de m de plaja, P+3, 115 camere duble dotate cu: balcon, baie cu grup sanitar si dus, restaurant propriu, categoria 2 stele cu o capacitate de 900 de locuri.

 Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantele categoria 2 stele, apartinand de SC THR MAREA NEAGRA. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

 Tratament balnear: Optional, in: Complexul balnear EUROPA, TRAIAN, SANATORIUL EFOSAN-CLINICA GRAND. Se trateaza: afectiuni reumatologice, ginecologice, dermatologice, ale sistemului nervos periferic, respiratorii, rahitism, decalcifiere. Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa.

Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %;al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, la cazare sau la cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita, pat suplimentar si, optional restul meselor, integral. micul dejun integral.

 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, tv cablu si minibar, in limita disponibilului (se achita la receptie).

Alte informatii: Nu se accepta animale de companie.