Hotel Valul Magic Eforie Nord 3* (fost hotel Eforie)

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Valul Magic Eforie Nord: Hotelul Valul Magic este situat in partea de sud a statiunii, vizavi de hotel Europa. Cladirea este P+2, hotelul este complet renovat, mobilier si bai ultramoderne. Hotelul dispune de: 52 duble, 4 garsoniere si 2 apartamente. Camerele dispun de: baie cu grup sanitar si dus, frigobar, TV cablu, balcon, aer conditionat.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, bonuri valorice, la restaurantul hotelului sau la restaurant - autoservire  Belvedere, din apropiere, categoria a-II-a.

Tratament balnear: Optional, 3 proceduri, la Baza Traian, in apropierea hotelului. Se trateaza: afectiuni reumatismale, post traumatice, ale sistemului nervos central, ginecologice, dermatologice, ale aparatului respirator.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii 0-14 ani, gratuit la cazare fara pat suplimentar; pentru copii peste 14 ani sau cel de-al treilea copil (indiferent de varsta) se achita 50% din c/v unui loc de cazare pentru cheltuieli curente fara a li se asigura pat suplimentar.

Nu sunt incluse Ón pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Alte informatii:  Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant propriu, parcare, seif pentru pastrarea valorillor in receptie, loc de joaca pentru copii. Este permis accesul cu animale de companie.