Hotel Mures Baile Felix 2*

Tarife la Hotel Mures Baile Felix ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Mures Baile Felix: Hotelul este situat la 450 m de centrul statiunii si are P + 5 etaje, acesta dispune de 129 camere duble , 30 camere single, 2 apartamente. Camerele dispun de: baie proprie cu cada, TV satelit, telefon, balcon, incalzire centrala.
Servicii de masa: se acorda Ón unitatea restaurant propriu, categoria a I a . Micul dejun si cina (demipensiune) se servesc in sistem de bufet.
Tratamentul balnear se acorda pentru minim 1 saptamana si include consultatie medicala initiala, 20 de proceduri/5 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale. Procedurile prescrise se vor reprograma. Asistenta medicala permanenta. Baza de tratament dispune de: instalatii si proceduri de tratament; bai cu apa termala in vana si bazine; elongatii vertebrale in apa si pe masa; hidroterapie, electroterapie, tratamente cu Gerovital, tratamente de cosmetica cu Gerovital.
Nu sunt incluse: taxa de statiune ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare; welness, proceduri suplimentare de tratament; se achita la receptie.
Facilitati copii in camera cu 2 adulti: pentru copiii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare in cazul in care nu se solicita pat suplimentar; copiii peste 12 ani achita contravaloarea patului suplimentar si mesele integral. Nu se accepta 3 adulti in camera dubla.

Alte informatii: Hotelul dispune de restaurant cu 250 locuri, 2 sali de conferinta de 50 si respectiv 100 locuri, centru de tratament propriu, acces la piscina cu apa termala a hotelului Mures. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “Decada balneara“ si “O saptamana de refacere”.