Hotel Tusnad 3*

Tarife la Hotel Tusnad ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel Tusnad:Hotelul este situat in central statiunii Baile Tusnad la 300 m de gara, este partial renovat in 2006 si  are P + 6 etaje - 23 camere de 3* si 85 camere de 2*. Camerele duble dispun de: baie proprie, tv satelit, telefon, balcon.
Servicii de masa: Micul dejun obligatoriu inclus in tariful de cazare, celelalte mese se servesc in restaurant Tusnad, categoria I, in sistem fisa cont.
Tratamentul : nu se presteaza in zilele de sambata si duminica dar se reprogrameaza in zilele lucratoare. Baza proprie de tratament, instalatii pentru bai minerale carbogazoase, pentru mofete, buvete pentru cura interna cu ape minerale, bazin cu apa termala in aer liber, bazin interior cu apa sulfuroasa si fieruginoasa electro si hidroterapie, aerosoli si inhalatii, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, electroterapie, masoterapie, termoterapie (impachetari cu parafina), masaj anticelulitic, gimnastica medicala si masaj. Se trateaza afectiuni cardiovasculare, tulburari circulatorii, afectiuni ale miocardului, ale sistemului nervos, reumatismale, digestive si endocrine. Pentru tratament turistii asigurati vor prezenta bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de asigurari sociale C.A.S.
Nu sunt incluse: taxa de statiune ce reprezinta 5% din va
loarea primei nopti de cazare; wellness, proceduri suplimentare de tratament - se achita la receptie.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):pentru copii de pana la 7 ani se acorda gratuitate la cazare in cazul in care nu se solicita pat suplimentar.
Alte informatii: Hotelul dispune de: restaurant cu 165 locuri categoria I, 2 ascensoare, piscina cu apa minerala, 3 sali de conferinta de 12-200 locuri, posibilitate de conexiune internet la receptie, parcare pazita, magazin, centru de Wellness: masaj, hidromasaj complex, sauna, fitness. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare.
Oferte speciale: “Decada balneara“ si “O saptamana de refacere”