Hotel Traian Neptun 2*

Tarife la Hotel Traian Neptun ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Traian Neptun: TRAIAN** este situat in zona centrala a statiunii, la 200 m de plaja. P+3. 65 camere de doua locuri, toate orientate spre mare.Camerele de la etaj dispun de balcon, telefon, grup sanitar si dus. Tv-cablu si minifrigider, incluse in pret. Camerele de la parter nu au balcon.  
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, in bonuri valorice, in restaurantele: INSULA, AMAZON, ROSEMARIE, BRASERIA DUNAREA, MEDITERANEO, TERASA PISCINA SULINA.
Tratament balnear: Optional, 3 proceduri/zi, in Policlinica DOINA, renovata in 2004. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol. Tratamente cosmetice pe baza de produse GEROVITAL.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (Ón camera cu 2 adulti): Copiii 0-10 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; patul suplimentar- 50% din tariful unui loc de cazare in camera dubla si se ofera la solicitare.

Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi, parcare privata. Animalele de companie se tarifeaza cu 30% din tariful unui loc in camera dubla.