Hotel Timis Buzias 2*

Tarife la Hotel Timis Buzias ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel Timis Buzias:   Situat la 800 de m de centrul statiunii, Hotelul P+3, dispune de 290 de locuri dispuse in 140 camere duble si 3 apartamente. Hotelul nu dispune de restaurant propriu, turistii avand acces la restaurant Parc, cu o capacitate de 290 de locuri din care 50 pe terasa.

Camerele dispun de: baie cu grup sanitar si dus, telefon, televizor, balcon.
Servicii masa: asigurate turistilor in restaurantul  Parc categoria I,  in sistem meniu fix
Baza de tratament :
in baza proprie a hotelului Parc, se pot trata urmatoarele: cardiovasculare, ale sistemului nervos central, tulbarari neuropsihice, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni ale rinichilor si cailor urinare, boli de nutritie si metabolism, afectiuni ginecologice. Tratament: hidroterapie (bai cu apa minerala, bai galvanice, dus subacval, jacuzzi), masaje (terapeutice, de relaxare), acupunctura, sauna, fizioterapie, termoterapie, kinetoterapie, aerosoli, mofete. Trimitere de la medicul de familie si dovada de asigurat: adeverinta salariat/talon pensie.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-7 ani beneficiaza de cazare si tratament gratuit conform certificatului de nastere si biletului de trimitere de la medic; 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare al unui loc si valoarea tratamentului si masa optional.
Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor: bar de zi, parcare pazita, acces la internet, 2 Sali de conferinta cu capacitate de 20 si respectiv 80 de locuri. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “Decada balneara“ si “O saptamana de refacere”.