Hotel Terra Neptun 2*

Tarife la Hotel Terra Neptun ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Terra Neptun: Situat Ón zona centrala a statiunii, Ón apropierea Hotelului Neptun, la 350 m de plaja LA STEAGURI. P+5. 302 camere duble si 7 apartamente. Camerele de la ETAJ dispun de balcon, grup sanitar si dus propriu, TV-cablu si minibar, incluse in pret.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, in bonuri valorice, meniu a la carte sau linie autoservire si/sau meniu fix, la restaurante de categoria a II-a: Craiova - 800 de locuri si terasa de 200 de locuri, Romanta - 1050 locuri, Caraiman - 1600 locuri, terasa. Restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, aflata in apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
 Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):  2 adulti+1 copil (0-12 ani)-copil-50% din tariful unui loc, daca solicita pat suplimentar; 2 adulti +2 copii (0-12 ani), primul copil gratuit si al doilea copil achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat; 3 adulti, a treia persoana achita 50 % din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat iar masa se va achita pentru 3 persoane.

 Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi cu 60 de locuri, 2 lifturi,sala de conferinte de 80 locuri. Nu se accepta animale de companie. Nu se accepta partaj sau camera duble in regim de single in perioada 23.07-19.08.2010.