Hotel Termal Baile Felix 3*

Tarife la Hotel Termal Baile Felix ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Termal Baile Felix: Cadru natural impadurit. Hotelul este situat Ón partea de sud a statiunii la liziera padurii.
Hotelul este complet renovat si modernizat de curand, P + 10 etaje, renovat 2003 - 114 duble,58 single si 6 apartamente. Camerele duble dispun de: baie proprie, tv satelit, telefon, balcon, posibilitate de conexiune internet, minibar, uscator par, aer conditionat, incalzire centrala.

Servicii de masa: se acorda Ón unitatea restaurant Termal, categoria 3 stele . Micul dejun si cina (demipensiune) se servesc in sistem de bufet.
Tratamentul balnear se acorda pentru minim 1 saptamana si include consultatie medicala initiala, 20 de proceduri/5 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale. Procedurile prescrise se vor reprograma. Asistenta medicala permanenta. Baza de tratament dispune de: instalatii si proceduri de tratament; bai cu apa termala in vana si bazine; elongatii vertebrale in apa si pe masa; hidroterapie, electroterapie, tratamente cu Gerovital, tratamente de cosmetica cu Gerovital.
Nu sunt incluse: taxa de statiune ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare; welness, proceduri suplimentare de tratament; se achita la receptie.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): pentru copii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare in cazul in care nu se solicita pat suplimentar; copii peste 12 ani achita contravaloarea patului suplimentar si mesele integral. Nu se accepta 3 adulti in camera dubla.

Alte informatii: Hotelul dispune de: restaurant 3 stele cu 300 locuri, terasa, bar de zi, gelaterie, serviciu catering, 3 ascensoare, 2 piscine exterioare, 1 piscina interioara, 3 sali de conferinta, parcare pazita, centru de Wellness : hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, bai termale cu infuzie de plante, sauna, solar.