Hotel 2D Sulina Neptun 3*

Tarife la Hotel 2D Sulina Neptun ; Statiuni pe litoralul romanesc

Hotel 2D Sulina Neptun face parte din 2011 din noul complex 2D care mai include si hotelurile 2D Delta si 2D Dobrogea.
Situare:
perpendicular pe malul marii, la o distanta de cca 300 m de aceasta.
Plaja: larga, nisipoasa, intrare lina in mare.

Dotari generale: Complex renovat in 2010, 3 etaje, 223 camere duble, din care 51 matrimoniale, 162 twin, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 6 apartamente, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile. Restaurant cu capacitate de 350 locuri, sali de conferinta, bar, terasa, pizzerie si barbecue, centru SPA, acces gratuit la piscina in aer liber, la piscina acoperita, sala sport.

Dotari camere: fiecare camera beneficiaza de minibar (consumatie contra cost), TV- cablu, baie cu cabina de dus, aer conditionat. Camerele de la parter nu au balcon.

Servicii masa: toate mesele se servesc in sistem de bufet suedez, in cadrul restaurantului complexului.

Facilitati copii: Un copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani (neimpliniti), cazati in camera cu doi adulti fara pat suplimentar beneficiaza de cazare, fara pat suplimentar asigurat. Patul suplimentar pentru copiii pana la 12 ani (neimpliniti) este 50% din pretul unui loc in dubla cu mic dejun inclus. Pentru copiii  peste 12 ani patul suplimentar este 50% din pretul unui loc in dubla, la micul dejun se achita 100%. Este obligatorie prezentarea copiei dupa certificatul de nastere al copiilor.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la masa (MD, DP, All Inclusive). Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 - 12 ani (neimpliniti) achita 50% din contravaloarea mesei (MD, DP, All Inclusive). Copilul peste 12 ani achita integral mesele.

Alte facilitati: se accepta animale de companie care poseda carnet de sanatate si pentru care se achita 30% din valoarea unui loc de cazare.