Hotel Sueno Deluxe Belek 5* Deluxe All Inclusive

Tarife doar pentru cazare (individual, fara transport) la Sueno Hotels Deluxe Belek ; 2016 Sueno Hotels Deluxe Belek factsheet & concept ; Tarife avion la Sejur Turcia .

Hotel Sueno Deluxe Belek s-a deschis in anul 2015, fiind situat pe plaja, la doar 5 km distanta de centrul statiunii Belek. Centrul orasului Antalya se afla la 40 km iar aeroportul la 30 km distanta.

Hotelul dispune de plaja privata Blue Flag de 220m cu nisip si pietricele, aquapark cu tobogane, restaurant principal si 6 restaurante a la carte, 14 baruri, piscine interioare si exterioare, teren de golf si de tenis, spa, discoteca, cinema, miniclub, centru de congres, amfiteatru, centru fitness, golf club.

Hotel Sueno De Luxe Belek dispune de 426 camere situate intr-o cladire principala de 6 etaje. Camerele dispun de baie, uscator de par, aer conditionat, halate de baie, papuci, TV, mini bar, telefon, meniu de perne, internet wi-fi, balcon sau terasa. 

Hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina exterioara de 7000 mp, jacuzzi, o piscina pentru activitati in apa, 2 piscine pentru copii, 2 piscine pentru infanti, piscina interioara si o piscina exterioara privata de care se pot bucura clientii cazati in vile. De asemenea hotelul ofera un mini club, waterpark cu 10 tobogane, 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal, volei pe plaja, baschet, yoga, zumba, aerobic, centru spa cu sauna, baie turceasca, masaj, cinema, amfiteatru, magazine. 

Hotelul ofera clientilor posibilitatea de a lua masa in restaurantul principal sau in restaurante a-la-carte cu specific asiatic, mexican, italian, turcesc, pescaresc si barbecue, patiserie, cafenea si 14 baruri.

Cei mici se pot bucura de un miniclub, parc de amuzament interior unde regasesc o gondola, carusel, mini-tren, jocuri video si mese cu playstation-uri. De asemenea ei au piscina interioara si exterioara speciala pentru copii, aquapark cu numeroase tobogane si un miniclub splash pool.

In cadrul centrului Spa sunt 5 camere de aburi, 6 saune, 6 bai turcesti, o gradina botanica, 25 sali de tratament, 2 sectiuni VIP, piscina interioara cu jacuzzi.

Site-ul hotelului: Sueno Hotels Deluxe Belek .