Hotel Stefania A Costinesti 3*

Tarife la Hotel Stefania A Costinesti ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Stefania A Costinesti: Hotelul (constructie complet renovata) este situat in centrul statiunii, vis a vis de posta, la cca. 200 de m de plaja. Hotelul  dispune de 40 de camere duble  cu dotari de 4 stele.

Camerele duble de 3**  cu dotari de 4 stele cu vedere la mare - dispun de tv cablu, minibar, telefon, aer conditionat, mochetate complet, balcon, internet, baie proprie cu cadita si cabina de dus.

Servicii de masa: se asigura in restaurantul propriu, categoria 3 stele cu o capacitate de 200 de locuri. Micul dejun  in sistem bufet suedez inclus in tariful de cazare, pranzul si cina  a la carte sunt exprimate in bonuri valorice.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, convorbirile telefonice, taxe de parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
Copiii 0-12 ani in camera cu 2 adulti au gratuitate la cazare fara pat suplimentar; copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si vor achita serviciile integral.
 Alte informatii:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant cu aer conditionat si terasa acoperita + terasa neacoperita complet renovate, curte imprejmuita in suprafata de 4000 de mp cu parcare interioara pazita pentru 150 de autoturisme si teren de joaca pentru copii. 2 sali de conferinta de 60 locuri cu toate dotarile necesare.