Hotel Splendid Mamaia 4* si New Splendid Hotel & Spa Adults Only (16+)

Tarife la Hotel Splendid Mamaia si New Splendid Hotel & Spa Adults Only (16+) ; Statiuni pe litoralul romanesc

New Splendid Hotel & Spa - Adults Only (+16) a fost inaugurat in primavara lui 2016, fiind o extindere a renumitului Splendid Hotel 4* din Mamaia. Complexul este situat in nordul statiunii Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol, la 200 de metri de plaja Marii Negre. Camerele si apartamentele hotelului, mobilate modern, dispun de sistem de climatizare, televizor LCD cu canale prin cablu, minibar si cutie de valori. Baile elegante sunt dotate cu cada si/sau cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, papuci si halat de baie. Majoritatea camerelor au balcoane, unele dintre ele oferind o priveliste superba asupra Lacului Siutghiol. Oaspetii hotelului pot beneficia gratuit, doar adultii (16+), de un centru wellness compus dintr-o piscina interioara cu zona de hidromasaj, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, fantana de gheata si o zona de relaxare; sunt disponibile si servicii de masaj, cu programare prealabila. Complexul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri, complet utilata. Corpul de cazare si centrul wellness sunt destinate exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani. Restaurantul, receptia si lobby-ul sunt comune cu Hotel Splendid unde sunt acceptati si copii. Conexiunea WiFi este gratuita atat in camere, cat si in spatiile publice. Hotelul dispune de o parcare spatioasa, gratuita. Hotelul este situat la 1 km de zona de cluburi din nordul statiunii, la 2,5 km de parcul acvatic, la 10 km de gara Constanta si la 24 km de Aeroportul M. Kogalniceanu.

Descrierea camerelor:
#Dubla /twin Superioara vedere lac si balcon
Facilitatile camerei: vedere spre lac, balcon privat, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, īncalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tāntari, garderoba/dulap. Baie: dus, cada, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situate la etajele I-IV. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi gratuit este disponibil īn toate camerele.
Suprafata camerei: 29 mp
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm) sau 2 paturi de o persoana (90/200 cm)

#Dubla /twin Superioara vedere statiune si balcon
Facilitatile camerei: vedere spre statiune, balcon privat, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, īncalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tāntari, garderoba/dulap. Baie: dus, cada, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situate la etajele I-IV. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi gratuit este disponibil īn toate camerele.
Suprafata camerei: 29 mp
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm) sau 2 paturi de o persoana (90/200 cm)

#Dubla Superioara cu jacuzzi vedere lac, fara balcon
Facilitatile camerei: vedere spre lac, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, īncalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tāntari, garderoba/dulap. Baie: cada cu hidromasaj, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situate la etajele I-III. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi gratuit este disponibil īn toate camerele.
Suprafata camerei: 30 mp
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm)

#Dubla Superioara cu jacuzzi vedere statiune, fara balcon
Facilitatile camerei: vedere spre statiune, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, īncalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tāntari, garderoba/dulap. Baie: cada cu hidromasaj, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situate la etajele I-III. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi gratuit este disponibil īn toate camerele.
Suprafata camerei: 30 mp
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm)

#Dubla deluxe cu terasa - 1 camera
Facilitatile camerei: vedere spre lac si spre statiune, terasa, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, īncalzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tāntari, garderoba/dulap, facilitati pentru preparare de ceai/cafea. Baie: cada cu hidromasaj, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situata la etajul IV. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi gratuit este disponibil īn toate camerele.
Suprafata camerei: 35 mp
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm)

#Apartament Wellness (Deluxe Suite with Spa Bath and Lake View) - 1 apartament Facilitatile apartamentului: vedere spre lac. Compus din dormitor si living open space si chicineta. Dispune de: terasa cu jacuzzi, zona de relaxare, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, birou, aer conditionat, īncalzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tāntari, garderoba/dulap, zona de luat masa, zona de gatit, frigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru preparare de ceai/cafea. Baie: cada cu hidromasaj, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situat la etajul V. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi gratuit este disponibil īn toate camerele.
Suprafata apartamentului: 45 mp Structura:
• Dormitor 1: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm)
• Living: 1 canapea extensibila

#Apartament Executive - 1 apartament
Facilitatile apartamentului: vedere spre statiune. Compus din dormitor, living, precum si o chicineta open space. Dispune de: terasa, zona de relaxare, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, birou, aer conditionat, īncalzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tāntari, garderoba/dulap, bar, zona de gatit, frigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru preparare de ceai/cafea, baie, cada cu hidromasaj, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situat la etajul V. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi gratuit este disponibil īn toate camerele.
Suprafata apartamentului: 55 mp Structura:
• Dormitor 1: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm) • Living: 1 canapea extensibila