Hotel Sousse Palace 4* Demipensiune

Amplasament
Sousse. Hotel Sousse Palace este situat pe malul marii langa plaja cu nisip, in centrul statiunii, la 500 m de orasul vechi si la 18 km de aeroportul din Monastir.

Hotelul
A fost renovat in anul 2000 si are in componenta 3 cladiri si 178 camere. Exista 2 restaurante, 3 baruri, 4 sali de conferinta, salon TV, internet, wireless (in locuri special amenajate in hotel), magazine, schimb valutar, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile si biciclete si o piscina. La piscina si pe plaja umbrelele sunt fara plata, sezlongurile si saltelele sunt cu plata suplimentara.
Clasificarea nationala a hotelului: 4*.

Camerele
In toate camerele exista: baie (foehn),toaleta, balcon, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor. Mini-barul si seiful sunt cu plata suplimentara.

Activitati
Tenis de masa, volei pe plaja, darts, aerobic, gimnastica acvatica. Biliardul, mini-golful, sala de forta, sauna, jacuzzi, masajul, serviciile centrului de recuperare, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive. Centru de frumusete si sanatate. In apropierea hotelului se afla un complex de golf.

Pentru copii
Exista o piscina, mini-club, teren de jocuri, paturi pentru copii. Serviciile de bona sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii.

Masa
Mic dejun si cina - bufet suedez.

Tarife la Sejur Tunisia .