Hotel Sol Nessebar Mare 4* All Inclusive

Tarife la Hotel Sol Nessebar Mare ; Hoteluri Bulgaria .

Localizare: SOL NESSEBAR MARE este unul din cele mai luxoase hoteluri din zona Nessebar. Hotelul este inconjurat de copaci si o gradina fantastica beneficiind de o vedere la mare de exceptie. Face parte din acelasi complex cu Sol Nessebar Bay si Sol Nessebar Palace.
Vechiul oras Nesebar - cunoscut si sub denumirea de Perla a Marii Negre - se afla la numai 2,5 km nord de hotel si ofera o combinatie unica intre natura si istorie. Chiar in fata hotelului se afla un golf cu nisip fin si alb. Plaja este relativ ingusta insa are intrare lina in mare, din acest motiv fiind foarte apreciata de catre familiile cu copii.
Facilitati hotel: Piscina interioara si exterioara cu adancimi diferite garanteaza distractii fara limita. Echipele de animatie au grija de copii dumneavoastra cand aveti nevoie de o perioada de relaxare. Clubul de internet poate fi folosit pentru a transmite e-mailuri celor dragi. Hotelul dispune si de sala de fitness, masaj, magazin de souvenir, farmacie si studio foto.
Dotari camere: Hotelurile dispun de 318 camere confortabile, cu dotari excelente, carora li se adauga balcon sau terasa.

Site-ul hotelului: Hotel Sol Nessebar Mare