Hotel Slatina Olimp 2*

Tarife la Hotel Slatina Olimp ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Slatina Olimp: Situat in nordul statiunii OLIMP, 100 m de plaja. P+4. 225 camere duble. Camerele situate la ETAJ sunt spatioase, confortabile, mobilate cu gust, dispun de  TV-cablu, balcon, grup sanitar si dus propriu.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, în bonuri valorice, meniu a la carte sau linie autoservire si/sau meniu fix, la restaurante de categoria a II-a: Craiova - 800 de locuri si terasa de 200 de locuri, Romanta - 1050 locuri , Caraiman - 1600 locuri, terasa. Restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, din apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, inchiriere minibar (8 ron/zi/aparat),  inchiriere jocuri distractive (se achita la recepție).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):2 adulti+1 copil (0-12 ani)-copil-50% din tariful unui loc, daca solicita pat suplimentar; 2 adulti +2 copii (0-12 ani), primul copil gratuit si al doilea copil achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat; 3 adulti , a treia persoana achita 50 % din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat iar masa se va achita pentru 3 persoane.
Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi cu 30 de locuri, 2 lifturi. Inchiriere minibar-8 ron/zi/aparat. Piscina in aer liber cu acces gratuit. Nu se accepta animale de companie. Piscina cu acces gratuit. Nu se accepta partaj sau camera duble in regim de single in perioada 23.07-19.08.2010.