Hotel Siret Mamaia 2*

Tarife la Hotel Siret Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Siret Mamaia: Situat in partea de nord a statiunii, la 50 de m de plaja si Lacul Siutghiol, in vecinatatea hotelurilor Apollo, Alcor. P+3, are doua aripi, A si B. 157 camere duble si 8 apartamente. Camerele au geam termopan, cu balcon, dispun de telefon, grup sanitar si dus. Aripa A are camere duble cu baie renovata, pardoseala acoperita cu mocheta, mobilier reconditionat, balcon. Aripa B are camere duble renovate complet, baie renovata, mobilier nou, pardoseala pavata cu gresie, balcon. TV-cablu si racitor , incluse in pret.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, micul dejun in sistem “bufet suedez”, pranzul si cina in bonuri valorice sau carte de credit, in restaurantul propriu, categoria a II-a, capacitate 400 de locuri (modernizat, cu aer conditionat).
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
 Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copil 0-7 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; al doilea copil, gratuitate la cazare, achita 50% din valoarea unui mic dejun, nu se asigura pat suplimentar; copiii 7-12 ani platesc 50% din tariful unui loc de cazare in camera dubla pentru pat suplimentar, micul dejun integral; copiii 12-14 ani platesc 70% din tariful unui loc de cazare in camera dubla pentru pat suplimentar, micul dejun integral. Copiii peste 14 ani sunt considerati adulti.
 Alte informatii: bar de zi cu o capacitate de 30 de locuri, sala de conferinte (80 de locuri), terasa restaurant (80 de locuri), clatitarie (20 locuri), parcare gratuita si nepazita (50 de locuri). Se accepta accesul animalelor de companie, cu carnet de sanatate vizat la zi, se achita 50% din tariful unui loc (25 % din camera dubla).