Hotel Sirena Saturn 3*

Tarife la Hotel Sirena Saturn ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Sirena Saturn: Situat pe plaja, complet renovat, P+ 14, dispune de 269 camere duble dotate cu baie si dus propriu si 14 apartamente, camere cu balcon , telefon direct intern si international, Tv-cablu si minibar, aer conditionat.

 Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, micul dejun in sistem bufet suedez  si restul meselor in  sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, la restaurant 3 stele SIRENA - 605 locuri si la celelalte restaurante ce apartin de SC THR MAREA NEAGRA SA - Centrul de profit SATURN. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

Tratament balnear: Optional, in bazele de tratament de la hotelurile: HORA, BALADA si SIRENA, cu trimitere de la medic si carnet de sanatate vizat la zi. Se trateaza: afectiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli reumatismale, boli ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni ginecologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai cu namol de Techirghiol, bai sulfuroase, cura geriatrica, dus subacval. Tratamente cu BOICIL, Pell-Amar, Gerovital.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
 Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %; al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, cazare cu mic dejun inclus, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita pat suplimentar si micul dejun integral.

Alte informatii: Hotel renovat complet, bar de zi, piscina (contra cost) terasa, sala de fitness, baza proprie de tratament, incalzire centrala. Langa hotel se afla Aqua Parc Balada (acces contra cost). Nu se accepta animale de companie.