Hotel Silva Busteni 3*

Tarife la Hotel Silva Busteni ; Statiuni Montane

Informatii hotel Silva Busteni:  Situat la poalele abruptului Caraiman, la 2 minute de telecabina Busteni - Babele. Hotelul dispune de 248 camere: 42 camere 2**, 68 camere 3**, 2 apartamente 2**, 5 apartamente 3**, 6 garsoniere ; restaurant - 240 locuri, parcare proprie, bar de zi (70 locuri), salon coafura, birou de informatii turistice. Hotelul dispune de 5 Sali de conferinte, din care 4 sali cu capacitate de 30-60 de persoane si o sala cu o capacitate de 100-300 locuri dotate cu flipchart, retroproiector, ecran, video, tv color (30-60 locuri).

Camerele duble 2** dispun de telefon, baie, tv satelit, balcon. Camerele 3** dispun de: baie cu dus sau cada, telefon, tv cablu, frigider, incalzire centrala.

Servicii de masa: se asigura in restaurantul propriu cu orchestra, categoria I, cu o capacitate de 240 de locuri. Mic dejun bufet suedez inclus in tariful de cazare in valoare de 20 RON/zi/pers. Minim de masa obligatoriu cazare cu demipensiune.

Faciitati acordate copiilor: pentru un copil de pana la 10 ani se asigura cazare gratuit in camera cu parintii; pentru 2 copii de pana la 10 ani se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare si vor sta in acceasi camera cu parintii; copii cu varste pana in 10 ani vor achita 50% din contravaloarea micului dejun.

Nu sunt incluse:  taxa salvamont, taxa de statiune (5% din contravaloarea primei nopti de cazare), taxa de parcare (10 lei/masina).

Alte informatii: Hotelul mai dispune de  teren sport mixt - suprafata artificiala si nocturna, sala fitness.

Nu este permis accesul in spatiile de cazare sau masa cu animale de companie.

In apropiere se afla partia Kalinderu (lungime 1470 m; diferenta de nivel 300 m; latime 40 m; instalatie de nocturna; teleferic monocablu cu circulatie unidirectionala; telescaun (1070 m); 2 teleschiuri; instalatie zapada artificiala. .