Hotel Sara's Sons Baile Herculane 3*

Tarife la Hotel Sara's Sons Baile Herculane ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Sara's Sons Baile Herculane: Situat in apropierea Parcului National Valea Cernei – Domogled, intr-o zona deosebit de pitoreasca. Construit in 2006 dispune de 12 camere duble, 6 camere single cu pat matrimonial, 3 apartamente. Camerele duble dispun de baie proprie, minibar, TV- cablu, telefon, seif, fax, copiator.

Servicii de masa: in restaurantul propriu categ a I a, capacitate 80 de locuri, in regim de tichete valorice, bucatarie traditionala romaneasca si internationala.
Tratament:La baza de tratament a hotelului Dacia, situat la aproximativ 100 m. Pentru tratament turistii asigurati vor prezenta bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de asigurari sociale CAS. Se trateaza urmatoarele afectiuni: reumatismale, degenerative, inflamatorii, abarticulare, post-traumatice, neurologice periferice, de nutritie, ginecologice, respiratorii, ale tubului digestiv, dermatologice.

Nu sunt incluse: taxa hoteliera, accesul la sauna si convorbirile telefonice.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copii pana la 12 ani, gratuit fara pat suplimentar, in camera cu parintii; peste 12 ani,  achita 25% din tariful unui loc de cazare in camera dubla, cu pat suplimentar asigurat  iar masa se achita integral.

Alte informatii: 3 piscine cu apa termosalina (acces gratuit, cu apa termala) cu sezlonguri si umbrele, terasa (50 locuri), bar de zi, bar de noapte, restaurant (80 locuri).