Hotel Sara Neptun 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Sara Neptun: Situat in centrul statiunii Neptun, fiind renovat 80% in 2009, (fostul hotel Midia), in spatele bisericii de pe malul lacului. Hotelul P+ 3 dispune de 107  camere duble repartizate astfel  83 camere duble la etaj, 24 camere la parter (47 de camere cu paturi matrimoniale si 60 de camere cu doua paturi separate), 2 junior suite si 1 senior suite. Camerele duble sunt dotate cu: geam termopan, grup sanitar propriu, mini-racitor; TV LCD cu cablu Tv; telefon seif personal, internet. Toate camerele au balcon exceptandu-le pe cele de la parter.
Serviciile de masa : Optional,
in varianta de masa aleasa Bonuri Valorice, in restaurantele din apropiere.
Nu sunt incluse in pret:
Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): primul copil 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, pentru al doilea copil se achita 25% din contravaloarea unui loc de cazare; copii peste 7 ani care nu solicita pat suplimentar achita 25% din c/v unui loc. Tariful unui pat suplimentar este de 50% din c/v unui loc de cazare.

 Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor: internet wireless, parcare in fata hotelului, terasa de unde pot fi vizionate pe videoproiector diverse evenimente: concerte, fotbal, etc.