Hotel Samira Club Hammamet 3* All Inclusive

Site-ul hotelului: Hotel Samira Club Hammamet

Amplasament
Hammamet. Hotel Samira Club Hammamet este situat pe malul marii langa plaja cu nisip, la 5 km de centrul statiunii si la 110 km de aeroportul din Monastir.

Hotelul
A fost renovat in anul 2007. Este un bungalow cu 460 camere. Are un restaurant principal, un restaurant a la carte, 3 baruri, discoteca, sala de jocuri, internet, magazine, schimb valutar, bancomat, frizerie, spalatorie, parcare auto, inchiriere de automobile. La receptie se pot inchiria seifuri. Exista o piscina doar cu umbrele. Pe plaja umbrelele sunt fara plata, sezlongurile si restul sunt cu plata suplimentara.
Clasificarea nationala a hotelului: 3*.

Camerele
Toate camerele standard au: baie sau dus, toaleta, terasa, aer conditionat (individual), telefon. Televizorul si mini-barul sunt cu plata suplimentara.

Activitati
Tenis de masa, volei pe plaja, fotbal, basket, tir cu arcul, aerobic, gimnastica acvatica. Biliardul, tenisul de camp, sala de forta, baia de aburi, jacuzzi, masajul, serviciile centrului de recuperare, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive.

Pentru copii
Exista o piscina cu tobogane acvatice, mini-club, sala de jocuri, sala de cinema, discoteca, paturi pentru copii. Serviciile de bona sunt cu plata suplimentara. Meniu special pentru copii.

Masa
ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz, cina, cafea, ceai, desert, diferite bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona.

Tarife la Sejur Tunisia .