Hotel Rozmarin Predeal 4*

Tarife la Statiuni Montane

Informatii hotel Rozmarin Predeal:  Complexul Rozmarin reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de recreere sau refacere cat si pentru cel de afaceri si conferinte. Situat intr-un cadrul natural spectaculos, cu o vedere panoramica asupra Vaii superioare a Timisului si asupra Masivelor Postavarul si Piatra Mare. Hotelul Rozmarin: 64 de camere duble (matrimoniale sau twin) si 6 apartamente stau la dispozitia clientilor.

Camerele: Dispun de dotari moderne si o ambianta prietenoasa: TV satelit, balcon, minibar, acces internet, lift, room service (24-6), bai cu cabina dus. Dispuse pe patru etaje, accesul fiind facil datorita ascensorului si oferind o panorama spectaculoasa, camerele spatioase si apartamentele generoase ofera conditii ideale de odihna dupa o zi de sedinta, de sport sau drumetie.
Serviciile de masa: in restaurantul propriu, capacitate 300 locuri, bucatarie traditionala romaneasca si internationala. 

Faciitati acordate copiilor: copii 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu parintii si la mic dejun; copiii 8-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu conditia cazarii in acelasi pat cu parintii dar vor achita contravaloarea micului dejun.
Nu sunt incluse:
convorbirile telefonice si taxa de statiune se achita la receptie.
Alte informatii: Club Rozmarin, parcare privata gratuita, restaurant propriu - bucatarie romaneasca si internationala. Servicii suplimnetare: sala Gym cu aparate fitness de ultima generatie, sauna, jacuzzi, solar si masaj, posibilitatea inchirierii de biciclete si echipament sportiv, inchirierea de A.T.V-uri, organizarea de mese tip barbecue in locatii pitoresti, excursii in imprejurimi cu ghid, excursii in zona cu autocar sau microbuz. Centrul de Conferinte cuprinde 5 Sali (capacitate intre 10 si 100 locuri), dotate cu mobilier modern, modular, echipamente standard (ecran proiectie, flipchart, whiteboard), aparatura multimedia, TV, video sau DVD, acces internet.

Indicatii terapeutice: Afectiuni endocrine (hipertiroidia benigna), nevroza astenică, stări de surmenaj fizic si intelectual, stări de debilitate, surmenaj si convalescenta cu stare generală bună, tulburările de crestere la copii.