Hotel Romanta Neptun 2*

Tarife la Hotel Romanta Neptun ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Romanta Neptun: Situat in zona centrala a statiunii, la 350 m de plaja LA STEAGURI. P+5. 322 camere duble. Camerelede la ETAJ dispun de balcon, TV-CABLU,  telefon, grup sanitar si dus propriu.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, Ón bonuri valorice, meniu a la carte sau linie autoservire si/sau meniu fix, la restaurante de categoria a II-a: Craiova - 800 de locuri si terasa de 200 de locuri, Romanta - 1050 locuri, Caraiman - 1600 locuri, terasa. Restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, aflata in apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol. Tratamente cosmetice pe baza de produse GEROVITAL.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, minibar-8 ron/zi/aparat, inchirieri jocuri distractive - se achita la receptie.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 2 adulti+1 copil ( 0-12 ani)-copil-50% din tariful unui loc, daca solicita pat suplimentar; 2 adulti +2 copii (0-12 ani), primul copil gratuit si al doilea copil achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat; 3 adulti , a treia persoana achita 50 % din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat iar masa se va achita pentru 3 persoane.
Alte informatii: Bar de zi cu 120 de locuri. Nu se accepta animale de companie. Nu se accepta partaj sau camera duble in regim de single in perioada 23.07-19.08.2010.