Hotel Rodica Venus 2*

Tarife la Hotel Rodica Venus ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel: Hotelul Rodica Venus este situat in partea de Nord a statiunii, la 200 m de plaja. Hotelul dispune de 117 camere duble, bar deschis non-stop aflat in receptia hotelului, masa de billiard, terasa, parcare gratuita, centrala termica proprie.Camerele  duble:  90 de camere duble renovate, cu TV, cablu, racitor, mobilier nou, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat la camere cat si la bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic pentru camerele orientate spre nord si 27 de camere duble standard dotate cu Tv, cablu, racitor, baie cu dus, mobilier reconditionat, pardoseala din mozaic cu mocheta, scaune si masuta, usi noi atat la camere cat si la bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic pentru camerele orientate spre nord.
Servicii de masa: Optional sub forma de bonuri valorice, la mai multe restaurante din statiune (La Caru cu Scoici, Esplanada, etc.).

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): pentru un copil intre 0-12 ani cazarea este gratuita fara pat suplimentar; pentru copii peste 13 ani, achita 50% din c/v unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar; Patul suplimentar - 50% din c/v unui loc de cazare;  Pentru al doilea copil indiferent de varsta se achita 50% din c/v unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.
Nu sunt incluse in pret: T
axa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Alte informatii:  Animalele de companie sunt acceptate cu carnet de sanatate vizat la zi si cu conditia achitarii a 25% din c/v unui loc in dubla.