The Land of Legends Kingdom Hotel 5* Mic Dejun ori Demipensiune

Tarife doar pentru cazare la Rixos World Parks & Entertainment Belek ; Tarife avion la Sejur Belek .

La 1 iulie 2016, Rixos World Parks & Entertainment Belek format ca o colaborare intre Rixos Hotels si Dragone Productions (al creatorului de spectacole si evenimente Franco Dragone) deschide ca prima destinatie The Land of Legends format dintr-un hotel de lux Rixos 5* cu demipensiune, un waterpark numit Aqua World, 2 zone de cumparaturi Shopping Avenue si din 2017 un parc tematic (de distractii).

The Land of Legends Kingdom Hotel are fantani pline de lumina si culoare, piscina interioara semi-olimpica, centru spa & fitness "state of the art", shuttle service gratuit intre parcuri (tematic si aqua) si hotelurile Rixos din Belek, camere si apartamente proiectate cu fantezie si dotate cu elemente moderne precum Playstation si dual screen LED TV (joc PS + post TV simultan pe ecran), restaurante italian, brazilian plus altele, un Village Park situat inainte de intrarile in Aqua World si Theme Park si deschise atat clientilor hotelului cat si publicului larg, cu concerte si festivaluri, un Mystical Castle al carui turn cu ceas este inalt de 80 m si de unde se poate admira panorama (de la 42 m sau 60 m), un mall pe mai multe etaje si magazine de lux.

Aquapark-ul are 55 tobogane de apa, rau lenes si rau "nebun" (ambele pe colaci), piscina cu valuri artificiale, cinema 5D, plaje cu nisip alb si palmieri, water coaster (roller coaster care interactioneaza cu apa in anumite momente), Animal Park cu spectacole (1500 locuri) cu delfini, balene, foci, pinguini si tigri, plus experienta de inotat cu delfinii, Ladies Only Park (unde sunt admise doar femeile plus copii de pana la 7 ani insotiti de mamele lor) cu 17 tobogane de apa, rau lenes, piscina si nisip. Va fi un restaurant de lux cu atmosfera de caverna in care se va putea servi cina alaturi de un mare acvariu populat cu diverse specii de rechini. De asemenea se va putea face si "Ocean Safari" (inot cu masca in piscina-acvariu in care se afla pesti).

Parcul tematic va fi deschis in 2017 si va avea 5 sectiuni: Legends Lake (Lacul Legendelor - cu atractii in jurul lacului, fantani cu joc de lumini si culori), The Enchanted Forest (Padurea Fermecata - plina de culoare, cu casute, turnulete, balcoane, fantani si un copac povestitor), Adventure Mountain (Muntele Aventurii - cu omagiu adus elementului focului si atractii precum Rapid River Ride si Aztec Fire Canyon Coaster), The Jungle Exploration (traversarea aeriana a junglei cu explorarea de sus a unor locuri precum Istanbul, Efes, Pamukkale, partea veche din Antalya numita Kaelici, palatul Ishak Pasha si Konya) si The Ocean Encounter (Intalnirea cu Oceanul - cu omagiu adus elementului apei printr-un teatru 5D care imerseaza virtual vizitatorii intr-un taram sub mari, cu povesti despre comori scufundate si uriase creaturi din adancuri, si un Water Coaster numit River of Stars - raul de stele).

Tipuri de camere pentru care se pot face rezervari: Economy Room Without Balcony, Deluxe Room Rixos World View, Suite Rixos World View Without Balcony, Suite Rixos World View Mainbuilding, Grand Suite Rixos World View, Terrace Suite Rixos World View si Deluxe Room Connection Rixos World View, Presidential Suite. Mai jos sunt cateva fotografii cu stadii de constructie in februarie 2016 si cele puse la dispozitie de hotel.

Hotel Rixos World este situat la 27 km de aeroportul Antalya, la 2 km de Belek, in localitatea Kadriye, nefiind situat la plaja. Suprafata totala - 17000 mp. Are o cladire cu 7 etaje, camerele avand tematica pentru copii, cu soldatei romani:
- 21 economy room without balcony (fara balcon, max. 2+2 pers., 34 mp);
- 359 deluxe room Rixos World view (max. 3+1 pers., 38-42 mp);
- 145 deluxe room connection Rixos World view (max. 4+3 pers., 77 mp).

Camera:
baie cu dus
uscator de par
cantar
halat,
papuci
aer conditionat centralizat
televizor
telefon
minibar
pardoseala - mocheta
seif
curatenie in camera - zilnic
schimbarea lenjeriei - zilnic
room service (24 h, contra cost)
internet Wi-Fi, gratuit

Dotari si servicii:
restaurant principal (demipensiune - mic dejun si cina; la cina - fara bauturi incluse)
2 restaurante a la carte (brazilian si italian, cu rezervare: contra cost)
3 baruri (contra cost)
5 piscine exterioare (pe spatiul parcului tematic Rixos Theme Park; o piscina este contra cost; 1 piscina - exclusiv pentru femei)
piscina interioara
aqua-park (72 tobogane de apa in total)
delfinariu
parc zoo (delfini, balena alba, rechini, morsa, pinguini; spectacol cu animale)
centru SPA (cu zona exclusiv pentru femei)
centru de fitness (gym)
coafor (contra cost)
spalatorie (contra cost)
curatatorie (contra cost)
cabinet medical (contra cost)
lant de magazine
35 de restaurante si cafenele (contra cost)
9 sali IMAX (contra cost)
sala cu efecte 5D (contra cost)
parcuri, zone de relaxare, gradini, rau

Relaxare si sport:
Gratuit:
baie de aburi
sauna
baie turceasca
animatie
aqua-park
Contra cost:
masaj
aparate electronice
spectacole cu animale (inot cu delfini, spectacol cu animale marine, inot cu masca in piscina-acvariu)

Pentru copii:
produse pentru copii
piscine pentru copii
aqua-park cu tobogane de apa pentru copii
babysitter (contra cost).

Exista un shuttle bus gratuit intre Rixos Premium Belek si Rixos World, cu intrare libera la aquapark-ul de la Rixos World pentru clientii de la Rixos Premium Belek. De asemenea, si clientii altor hoteluri Rixos din zona Antalya pot vizita gratuit acest hotel.

Deluxe Room (mai jos):

Deluxe Room Connection (mai jos):

Suite (mai jos):

Site-ul hotelului: Rixos World Parks & Entertainment Belek .