Hotel Riviera Eforie Sud 2*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Riviera Eforie Sud: Situat la 50 m de plaja si 1000 m de centru statiunii. Hotel P+4 dispune de 129 de camere duble si 3 camere triple. Camerele duble dispun de: baie cu grup sanitar si dus. Acces la restaurant Capitol categoria 2 stele cu o capacitate de 228 de locuri.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantul Capitol, categoria 2 stele. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

Tratament balnear: optional, in Complexul balnear BAILE RECI. Se trateaza: afectiuni reumatologice, ginecologice, dermatologice, ale sistemului nervos periferic, respiratorii, rahitism, decalcifiere. Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa.

 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, tv cablu si minibar, in limita disponibilului (se achita la receptie).

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): un copil cu varsta intre 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar; un copil 5-11,99 ani beneficiaza de 100% reducere la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din c/v MD; al doilea copil 0-11.99 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare cu MD  si beneficiaza de pat suplimentar. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita toate serviciile integral.

Alte informatii: Nu se accepta animalele de companie.