Hotel Riu Park El Kebir 4* All Inclusive

Site-ul hotelului: Hotel Riu Park El Kebir

Amplasament
Hammamet. Hotel Riu Park El Kebir este situat pe malul marii langa plaja cu nisip, la 2 km de centrul statiunii Hammamet si la 110 km de aeroportul Monastir.

Hotelul
Hotelul este compus din 2 corpuri principale si un bungalow si are 335 camere, 3 restaurante, 2 baruri, bar la piscina, sala de conferinta, sala de jocuri, internet, magazine, schimb valutar, frizerie, spalatorie, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile. Are 3 piscine dintre care una, este acoperita. Sezlongurile si umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata, prosoapele de plaja - cu garantie.
Clasificarea nationala a hotelului: 4*.

Sezlongurile si umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Camerele
Toate camerele au: baie sau dus (foehn), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor, frigider, seif.

Activitati
Tenis de masa, mini-golf, volei, basket, fotbal, tir cu arcul, o mica sala de forta, aerobic. Biliardul, nocturna terenului de tenis de camp, baia de aburi, masajul, serviciile centrului de recuperare prin terapie marina, jacuzzi, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive. Centru de recuperare prin terapie marina. La aproximativ 6 km de hotel se afla centrul de golf Citrus si Yasmine (circula un autobuz fara plata).

Pentru copii
Exista o piscina, mini-club, teren de jocuri, paturi pentru copii. Serviciile de bona sunt cu plata suplimentara.

Masa
ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz, cina, gustari, cafea, ceai, desert, cateva bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona.

Tarife la Sejur Tunisia .