Hotel Rina Tirol Poiana Brasov 3*

Site-ul hotelului: Hotel Rina Tirol Poiana Brasov ; Statiuni Montane

Informatii hotel Rina Tirol Poiana Brasov: Situat in zona centrala a statiunii Poiana Brasov. Construit intr-un remarcabil stil tirolez, hotelul reuseste sa stabileasca o comuniune perfecta si permanenta intre activitatea hoteliera si natura. Hotelul dispune de 58 de camere: 4 camere single, 41 de camere duble si 4 camere matrimoniale , 6 garosniere, 2 apartamente president, 1 apartament Royal. Fiecare camera dispune de: mobilier confortabil si original ca design, TV-cablu, baie, telefon, minibar, balcon/terasa, unele camere au si Jacuzzi.

Servicii masa: se asigura in restaurantul propriu, categoria LUX. Mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem fisa cont.

Nu sunt incluse: taxa de statiune (5% din contra-valoarea unei nopti de cazare), taxa salvamont;

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii pana in 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar dar achita 5 euro /c/v micului dejun; copii peste 12 ani achita 15 euro - pat suplimentar cu mic dejun 

Alte servicii: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant propriu cu specific romanesc si international si o colectie de vinuri rare, bar. Centrul de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri poate fi destinatia reuniunilor, cinelor festive, intalnirilor de afaceri. Dotari sala de conferinte: flipchart, ecran de proiectie, conexiune internet. Este permis accesul cu animale de companie.