Hotel Raluca Venus 3*

Tarife la Hotel Raluca Venus ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Raluca Venus:Situat in centrul statiunii intr-un cadru natural deosebit cu curte interioara, P+4, are 131 camere duble cu grup sanitar si dus propriu, balcon, complet renovate, Tv , minifrigider, aer conditionat, incluse  in tariful de cazare. Complexul dispune de piscina (intrare inclusa in tariful de cazare), restaurant categoria 2 stele ORION de 800 locuri, masa a la carte, meniu dietetic la cerere, discoteca.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, micul dejun in sistem bufet suedez,  restul meselor in  sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurante ce apartin de SC THR MAREA NEAGRA SA - Centrul de profit VENUS. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat .

Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
 Facilitati copii (Ón camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %; al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, cazare cu mic dejun inclus, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita, pat suplimentar si micul dejun integral.

 Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi, bar de noapte,discoteca,  piscina . Nu se accepta animale de companie.