Hotel President Baile Olanesti 3*

Tarife la Hotel President Baile Olanesti ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel President Baile Olanesti: Hotelul are o capacitate de 50 de locuri in camere duble: 14 camere cu 2 paturi, 9 camere cu pat dublu si 2 apartamente. Camerele duble sunt dotate cu TV, cablu, telefon, racitor, aer conditionat, baie cu cada/dus, telefon. Apartamentul se compune din living si dormitor.
 Servicii de masa: in sistem fisa,  in restaurantul hotelului - categoria  3 stele, cu o capacitate de 48 de locuri, dotat cu aer conditionat unde puteti servi la orice ora o gama larga de preparate care satisfac  cele mai rafinate gusturi.
Tratament: Servicii de tratament in baza proprie a hotelului care este dotata cu aparatura moderna (fizioterapie si hidroterapie); Se trateaza: afectiunile tubului digestive, afectiuni hepato- biliare, afectiuni renale si ale cailor urinare, afectiuni dermatologice, alergii cutanate, afectiuni metabolice si de nutritive, afectiuni respiratorii. Ca boli asociate: afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni ginecologice.

Nu sunt incluse: taxa statiune.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copii pana la 7 ani, gratuit la cazare, fara pat suplimentar. Copii cu varsta 7-16 ani, achita 50% din tariful unui loc si primesc pat pliant. In cazul in care nu primesc pat pliant, achita 30% din tariful unui loc.

Alte informatii: Sala de fitness va ajuta sa va mentineti in forma in fiecare zi, fiind foarte bine si modern dotata. Sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri poate gazdui diverse conferinte si simpozioane.  Posibilitatea de conectare wireless la reteaua de internet a hotelului (serviciu gratuit), barul de zi, cu o capacitate de 22 de locuri, dotat cu aer conditionat. Nu este permis accesul turistilor cu animale de companie. Perioada 03 ianuarie-31 mai si dupa 1 septembrie cu orice zi de intrare.