Hotel Prahova Saturn 2*

Tarife la Hotel Prahova Saturn ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Prahova Saturn:Situat pe faleza, la 20 m de plaja. P+5. 153 camere de doua locuri. Camerele dispun de balcon, grup sanitar si dus.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantul  categoria 2 stele, PRAHOVA - 1200 locuri. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

Tratament balnear: Optional, in bazele de tratament de la hotelurile: HORA, BALADA si SIRENA, cu trimitere de la medic si carnet de sanatate vizat la zi. Se trateaza: afectiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli reumatismale, boli ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni ginecologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai cu namol de Techirghiol, bai sulfuroase, cura geriatrica, dus subacval. Tratamente cu BOICIL, Pell-Amar, Gerovital.

 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, tv cablu si minibar, in limita disponibilului (se achita la receptie).

 Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %; al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, la cazare sau la cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita pat suplimentar si, optional restul meselor, integral. Micul dejun integral.

 Alte informatii: Nu se accepta animale de companie. Intrarea la Aqua Parc Balada sau Cleopatra este contra cost.