Hotel Prahova Neptun 1*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Prahova Neptun: Situat Ón zona centrala a statiunii, la 400 m de plaja LA STEAGURI. P+5. 278 camere duble la etaj, cu balcon si 47 de camere duble la parter. Camerele de la ETAJ dispun de balcon, grup sanitar si dus propriu. Camerele de la PARTER nu au balcon.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, Ón bonuri valorice, meniu a la carte sau linie autoservire si/sau meniu fix, la restaurante de categoria a II-a: Craiova - 800 de locuri si terasa de 200 de locuri, Romanta - 1050 locuri , Caraiman - 1600 locuri, terasa. Restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, din apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, inchiriere jocuri distractive (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 2 adulti+1 copil ( 0-12 ani)-copil-50% din tariful unui loc, daca solicita pat suplimentar; 2 adulti +2 copii ( 0-12 ani ), primul copil gratuit si al doilea copil achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat; 3 adulti, a treia persoana achita 50 % din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat iar masa se va achita pentru 3 persoane.
Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi cu 50 de locuri, 2 lifturi. Inchiriere TV-cablu  si minibar-8 ron/zi/aparat. Nu se accepta animale de companie. Nu se accepta partaj sau camera duble in regim de single in perioada 23.07-19.08.2010.