Hotel Poienita Baile Felix 2*

Tarife la Hotel Poienita Baile Felix ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Poienita Baile Felix: Hotelul este situat la intrarea in statiune dinspre Oradea , langa hotel Crisana . Hotelul dispune de 140 camere duble,14 camere single si 4 apartamente. Camerele dispun de: baie proprie cu cada,  tv cablu, telefon, balcon, incalzire centrala.
Servicii de masa: se acorda Ón unitatea restaurant propriu, categoria a I a -300 locuri. Micul dejun  in sistem de bufet, restul meselor in sistem fisa cont-bonuri valorice.
Tratamentul balnear se acorda pentru minim 1 saptamana si include consultatie medicala initiala, 20 de proceduri/5 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale. Procedurile prescrise se vor reprograma. Asistenta medicala permanenta. Baza de tratament dispune de: instalatii si proceduri de tratament; bai cu apa termala in vana si bazine; elongatii vertebrale in apa si pe masa; hidroterapie, electroterapie, tratamente cu Gerovital, tratamente de cosmetica cu Gerovital.
Nu sunt incluse: taxa de statiune ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare; welness, proceduri suplimentare de tratament; se achita la receptie.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti: pentru copiii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare in cazul in care nu se solicita pat suplimentar; copiii peste 12 ani achita contravaloarea patului suplimentar si mesele integral. Nu se accepta 3 adulti in dubla.

Alte informatii: .  restaurant cu 300 locuri, bar de zi, piscina exterioara, 1 sala de conferinta de 80 locuri, baza tratament proprie. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “Decada balneara“ si “O saptamana de refacere”.